Autoschade Montferland - Over ons

Autoschade Montferland is een jong, veelzijdig en vooral dynamisch bedrijf. Maar onze liefde voor auto‘s gaat veel verder dan alleen schadeherstel. Voor restauratie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bezoek ook eens onze site www.autorestauratie-montferland.nl. Of zie het kopje 'Autorestauratie'.

In januari 2009 startte Karel Messink in ’s-Heerenberg met Autoschade Montferland. Na meer dan 30 jaar ervaring in diverse facetten van het vak was het hoog tijd en ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Inmiddels weet een uitgebreide klantenkring de weg naar het bedrijf op industrieterrein Immenhorst te vinden. Schade aan uw auto is uitermate vervelend, een bron van ergernis en uw ego heeft misschien een flinke deuk opgelopen. U wilt zo snel mogelijk weer achter het stuur kruipen van uw eigen vertrouwde vervoermiddel. Dan is Autoschade Montferland een geluk bij een ongeluk!

Het team van Autoschade Montferland repareert uw auto snel, vakkundig en helpt u razendsnel weer op weg. In nauw overleg met de klant stellen wij een reparatieadvies samen, rekening houdend met prijs, kwaliteit en waarde van de auto. Karel vertelt: “Verzekeringsmaatschappijen hebben deals gesloten met schadeherstelbedrijven en adviseren klanten hun auto daar te laten repareren. Wij doen hier niet aan mee. En dat is een goede zet. Autobezitters blijven vrij in hun keuze en het blijk dat men steeds vaker bij ons terechtkomt.” Dat heeft natuurlijk alles te maken met het werk dat in de afgelopen jaren is geleverd met louter tevreden klanten als resultaat. En daar wordt over gepraat!

Wanneer u ons bedrijf bezoekt zult u direct merken dat u te maken heeft met super enthousiaste en gemotiveerde vakmensen.

Uw autoschade, restauratie specialisten
Karel Messink

 

autoschade

 

Actueel

waverzekering2 Meer informatie

Online autoschade melden

Schade aan uw auto is vervelend. Gelukkig dat Autoschade Montferland bestaat!

Hoe te handelen bij schade? Neem contact op of ga langs bij Autoschade Montferland alvorens u uw verzekering benadert. 

Schade melden

Schadeherstel

Ongeluk(je)? Gelukkig maakt Autoschade Montferland uw auto, caravan of camper weer als nieuw, zodat u weer onbezorgd kunt genieten!

Naar schadeherstel

Laatste projecten

Laatste nieuws

SCHADE?! JIJ BEPAALT VANAF NU! Jijbepaalt.nl
Jijbepaalt.nl, een idealistisch initiatief dat op komt voor de belangen van de eigenaar van de auto,...» Lees verder